Παρασκευή 13 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 4 - 2
Νυχτερινός... περίπατος

Εύκολα ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, παρότι μόλις στο 15' βρέθηκε πίσω στο σκορ

Απ' όλα είχε ο χτεσινός αγώνας Κυπέλλου που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αιγάλεω. Πολλά γκολ, καταρρακτώδη βροχή, "ψιλές" ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων λίγο πριν το ξεκίνημα και καρδιοχτύπια για τους "ερυθρόλευκους", αφού το Αιγάλεω κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε μια άνετη νίκη με 4 - 2 και πέρασε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι δε συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα, αφού μετά το γκολ του Αιγάλεω στο 15 με τον Κατσαρό φάνηκε να ξυπνούν για τα καλά και άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους. Ετσι ήρθε η ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Καραπιάλη, ενώ ακολούθησαν και δυο γκολ των Αμποάγκουε, Αντζα μέσα σε ένα λεπτό (20, 21) που έδωσαν το προβάδισμα στους Πειραιώτες με 3 - 1. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Αιγαλιώτες μείωσαν πάλι με τον Κατσαρό σε 3 - 2, αλλά στο 66 ο Τζόρτζεβιτς για άλλη μια φορά... αποκατέστησε την τάξη αφού έκανε το 4 - 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τοχούρογλου, Μαυρογενίδης (61 Γκόγκιτς), Αμανατίδης, Ανατολάκης, Πασσαλής, Αντζας, Καραπιάλης (67 Σφακιανάκης), Λουτσιάνο, Γιαννακόπουλος (78 Πουρσαϊτίδης), Αμποάγκουε, Τζόρτζεβιτς.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κόις, Σκοπελίτης (69 Γιοχαλής), Τσιαμπουράς (74 Γκεμασατζίδης), Κόγτσης, Ντε Σόουζα, Κοντός, Καλαμάκης, Ρούσος, Σουρλής, Αγγελόπουλος, Κατσαρός (66 Σκοπελίτης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ