Παρασκευή 13 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ 3 - 4 ΠΕΝ. (1 - 1)
Πρόκριση από και με τη... βούλα

Λίγο ακόμα και δε θα έβλεπαν ούτε... τη μύτη τους στο Βόλο αφού μέχρι να φτάσει ο Ιωνικός να πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου εις βάρος του τοπικού Ολυμπιακού χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι.

Οι δυο ομάδες στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και στην παράταση αναδείχτηκαν ισόπαλες 1 - 1 και έτσι χρειάστηκε η... ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι μέχρι να αναδειχτεί ο νικητής. Εκεί ο νεαρός τερματοφύλακας των Νικαιωτών Βενιαμίν έκανε πάλι το θαύμα του (όπως και πέρσι στον αγώνα με την ΑΕΚ όταν απέκρουσε πέναλτι του Σαβέβσκι) αποκρούοντας δύο πέναλτι των γηπεδούχων και έστειλε τον Ιωνικό στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 4 - 3 στα πέναλτι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πρώτοι στο 86 με εύστοχο πέναλτι του Φρούσου ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 92 με τον Κουτσοκώστα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καλαϊτζής, Λούσιας, Τσομπακτσίδης, Τσιόρτας, Πανόπουλος, Μακρής, Βενελάβας, Μπολάνο (58' Μπογιάννης), Γούσης (86' Κουτσοκώστας), Πάτε (78' Βαλιανάτος), Μουρατίδης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Βενιαμίν, Παγκουράς, Τσόπτσης (56' Μουτσοντρίγκο), Γυριχίδης (95' Νταρακλίτσας), Σταμπουλής, Οφριδόπουλος, Φρούσος, Δελληγιάννης, Κωνσταντίνου, Ζιμπίδης (56' Ροντρίγκεζ), Αφεντουλίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ