Παρασκευή 13 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δ.ΒΥΡΩΝΑ - ΟΦΗ 1 - 3
"Λόρδος" στο Βύρωνα

Στο ρελαντί ο ΟΦΗ δε δυσκολεύτηκε χτες να επικρατήσει στο Βύρωνα της τοπικής Δόξας με 3 - 1 και να πάρει έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας. Από τον αγώνα αυτό που άξιζε περισσότερο ήταν το Β μέρος, όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ της συνάντησης. Αντίθετα στο Α ημίχρονο και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν νωθρές χωρίς ποιότητα στο παιχνίδι τους και χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 53 με κεφαλιά του Αναστασίου για να ισοφαρίσουν οι Βυρωνιώτες πέντε λεπτά αργότερα με τον Ντβόριτς. Στο 66 ο Ντιάρα διπλασίασε τα γκολ των Κρητικών ενώ στις καθυστερήσεις του παιγνιδιού (93) ο Παπαγιαννάκης ολοκλήρωσε το θρίαμβο του ΟΦΗ.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Καραγιάννης, Σχούφαλης, Ντβόριτς, Κατσιαμπής, Σφακιανάκης (55 Χονδροκούκης), Δημόπουλος, Πανίδης, Σκούρας (64 Στογιάνοβιτς), Κουκουλάκος, Αραμπατζής, Μιχελίδης (73 Σταμοκώστας).

ΟΦΗ: Γιαλαμάς, Παυλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκέντζος, Μαρινάκης (50 Παπαγιαννάκης), Νιόμπλιας, Αναστασίου, Μίτιτς, Βάργκας (46 Ντιάρα), Σταυρακάκης, Ανταμτσικ (73 Δέδες).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ