Τρίτη 1 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ενωση Αστυνομικών

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της πόλης ενημέρωσαν την Αλέκα Παπαρήγα ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου αναφέρθηκαν στα προβλήματα που εισπράττει η αγορά εξαιτίας της ανέχειας που πλήττει τους εργαζόμενους και τους άνεργους, επισημαίνοντας ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει στο κλείσιμο πολλών καταστημάτων και στην αύξηση της ανεργίας. Επεσήμαναν ακόμα τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά προβλήματα του κλάδου και τόνισαν πως οι έμποροι αγωνιούν για το παρόν και για το μέλλον τους.

Η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε την ανάγκη η αγωνία να μετατραπεί σε αγώνα, τονίζοντας ότι το θέμα είναι πολιτικό και αφορά όλα τα λαϊκά στρώματα που πρέπει να συνενώσουν τις αγωνιστικές δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

  • Συνάντηση και με εκπροσώπους της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας είχε η Αλέκα Παπαρήγα, οι οποίοι έθεσαν το θέμα του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού προβλήματος των αστυνομικών και αναφέρθηκαν σε άλλα αιτήματα του συνδικαλιστικού κινήματος που αφορούν στην πληρωμή των αστυνομικών για τα νυχτερινά και τις αργίες, σε μισθολογικά, σε ελλείψεις υποδομής και εκπαίδευσης κ. ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ