Τετάρτη 2 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕΣΑ στις πολλές του δραστηριότητες ο κ. Χριστόδουλος έχει αναλάβει να ξαναγράψει την ελληνική ιστορία κατά πώς του αρέσει... (σελίδα 6).

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ η αντιπαράθεση Ισραηλινών και Παλαιστινίων για μια σειρά ζητήματα με αιχμή του δόρατος την αποφυλάκιση των Παλαιστινίων κρατουμένων και το μέλλον της Ιερουσαλήμ, ενώ δεν έχει, καν, ολοκληρωθεί η εφαρμογή της ενδιάμεσης "συμφωνίας" του Μέριλαντ (σελίδα 14).

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Μακεδονίας - Θράκης απουσίαζε χτες από τη Θεσσαλονίκη και δεν ήταν στο υπουργείο για να παραλάβει το ψήφισμα των συγκεντρωμένων απεργών νοσοκομειακών γιατρών, που είχαν πολιορκήσει το υπουργείο το μεσημέρι της πρώτης μέρας της 48ωρης απεργίας της ΕΝΙΘ (σελίδα 15).

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ αλλεπάλληλων σκανδάλων προσλαμβάνει η όζουσα υπόθεση της ιδιωτικοποίησης των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών, καθώς η κυβέρνηση, κάτω από το βάρος των δυσμενών γι' αυτήν εξελίξεων, αναγκάστηκε χτες να προχωρήσει σε ακύρωση του διαγωνισμού πώλησης, ενώ αμέσως μετά ανακοίνωσε και νέα - τρίτη κατά σειρά - προσπάθεια ιδιωτικοποίησης (σελίδα 17).

ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ περίπου Τσιγγάνοι, που εκδιωγμένοι από τον Εύοσμο βρήκαν καταφύγιο στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, ζουν καθημερινά με τον εφιάλτη μη φουσκώσει το ποτάμι... (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ