Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ
Εδρασαν οι υπηρέτες της κυβερνητικής πολιτικής

Την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκαν μαθητές από ομάδα φοιτητών του ΝΑΡ και της "ΑΣΥΝΕΧΕΙΑΣ", στη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Σχολείων Πάτρας το περασμένο Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια του Λυκείου και Γυμνασίου του Κ. Καστριτσίου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων της Πάτρας στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, εισέβαλαν ομάδες φοιτητών του ΝΑΡ και της "ΑΣΥΝΕΧΕΙΑΣ" και διέλυσαν τη συνεδρίαση του Συντονιστικού, με στόχο, όπως επισημαίνουν οι μαθητές, να αποτρέψουν το συντονισμό της δράση τους ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, που παίρνει πανελλαδικό χαρακτήρα.

"Οι ενέργειες αυτές, επισημαίνουν οι μαθητές, στόχο έχουν να καπελώσουν τον αγώνα μας. Δύναμή μας είναι η ενότητα, ο πανελλαδικός και τοπικός συντονισμός, ο αγώνας με το λαό. Δε θα αφήσουμε να καπελώσουν και να δυσφημίσουν τον αγώνα μας".

Νέα συνεδρίαση του Συντονιστικού ορίστηκε για το Σάββατο 5 του Δεκέμβρη, και καλούν τους εκπροσώπους των μαθητών να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του Συντονιστικού και να καταδικάσουν τις τραμπούκικες ενέργειες σε βάρος των μαθητών συμμετέχοντας μαζικά στην πορεία στις 9 του Δεκέμβρη στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ