Κυριακή 6 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
"ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" ΒΟΥΛΑΣ
Αναστολή τακτικών εισαγωγών από αύριο

Την αναστολή των τακτικών εισαγωγών στο "Ασκληπιείο" από αύριο, Δευτέρα, αποφάσισαν οι γιατροί του νοσοκομείου διαμαρτυρόμενοι για την παράνομη - όπως τη χαρακτηρίζουν - πράξη της Διοίκησης να χορηγήσει τις εφημερίες ανά βαθμίδα και "μακριά από τις πραγματικές ανάγκες, σε εφημερεύοντες γιατρούς και με πλασματικότητα σε σχέση με τις εφημερίες που πραγματικά έκαναν οι γιατροί".

Οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν προτίθενται πλέον να προσφέρουν απλήρωτη ιατρική εργασία και όταν ο καθένας ολοκληρώνει τον αριθμό των εφημεριών που έχει ανακοινώσει ότι θα πληρώνει το νοσοκομείο, θα σταματά να εφημερεύει πλέον. Ακόμα οι γιατροί κάλεσαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ) να μηνύσει το ΔΣ του "Ασκληπιείου" της Βούλας ως όργανο.

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι καλύπτει τις κινητοποιήσεις των γιατρών στο "Ασκληπιείο" Βούλας. Ηδη το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ έχει πάρει ομόφωνα την απόφαση για εξάωρες στάσεις εργασίας (8 πμ - 2μμ) τη Δευτέρα 14/12/98 και την Τρίτη 15/12/98 σε όλα τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του Λεκανοπεδίου με αιτήματα την άμεση πληρωμή των αναδρομικών μισθού και εφημεριών σε όλους τους νοσοκομειακούς γιατρούς με τη μόνη νόμιμη εκκαθάριση που είναι ανά γιατρό και ανά μήνα με βάση τα προγράμματα των εφημεριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ