Τρίτη 15 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις

ΛΑΡΙΣΑ.-

Αγωνιστικό ταξικό χαρακτήρα θα δώσουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της Θεσσαλίας στη σημερινή απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, διαμηνύοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας εναντίον της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των βιομηχάνων και της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα συνεχιστεί με πρωτοβουλίες που θα παρθούν από τη "βάση" του εργατικού κινήματος, παρακάμπτοντας τη συμβιβαστική στάση των ηγεσιών.

Στη Λάρισα,η απεργιακή συγκέντρωση, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο της πόλης, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου.

Στο Βόλο,την απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας,διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου, μετά την προκλητική άρνηση της ηγεσίας του τοπικού Εργατικού Κέντρου όχι μόνο να οργανώσει και να συντονίσει τον αγώνα των εργαζομένων, αλλά και να συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ! Με ανακοίνωσή της η Ενωση Μηχανουργοσιδηρουργών Βόλου καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να δώσουν σήμερα το αγωνιστικό τους "παρών" στην πλατεία Ελευθερίας.

Στις 10 το πρωί θα γίνουν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στα Εργατικά Κέντρα Τρικάλων και Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ