Παρασκευή 8 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Συλλαλητήρια των αγροτών

Αγωνιστικά, με μαζικά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας ενάντια στην καταστροφική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, ξεκινούν τη νέα χρονιά οι αγρότες της Μακεδονίας και της Θράκης. Ηδη οι αγρότες του Εβρου και της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια στις 15 Γενάρη, ενώ την ίδια μορφή δράσης αναμένεται να ακολουθήσουν και οι αγρότες της Πέλλας, της Ημαθίας και άλλων νομών της Μακεδονίας.

Αύριο Σάββατο 9 του μήνα, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών και Κτηνοτρόφων της Επαρχίας Λαγκαδά Θεσσαλονίκης οργανώνει ανοιχτή σύσκεψη στο Δημαρχείο Ζαγκλιβερίου, προκειμένου να προετοιμάσει καλύτερα τα συλλαλητήρια που αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 15 Γενάρη. Στη σύσκεψη, που θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα, αναμένεται να συμμετάσχουν μαζικά αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, εκπρόσωποι άλλων φορέων που τάσσονται στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών και δεν αποκλείεται να πάρει μορφή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Στον Εβρο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα αποφάσισε τη διοργάνωση δύο συλλαλητηρίων το πρωί της επόμενης Παρασκευής, 15 του μήνα. Ενα συλλαλητήριο θα γίνει στην Εθνική Οδό, στο ύψος του χωριού Προβατώνας, όπου θα συγκεντρωθούν αγρότες από τα χωριά του κεντρικού Εβρου, ενώ την ίδια ώρα, στις 10 το πρωί οι αγρότες του βόρειου Εβρου θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην πλατεία της Ορεστιάδας. Και στα δύο συλλαλητήρια οι αγρότες θα κατέβουν με τα τρακτέρ και τα άλλα αγροτικά τους μηχανήματα, ενώ προσανατολίζονται να προχωρήσουν και σε αποκλεισμούς των καταστημάτων της ΑΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ