Πέμπτη 14 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Ενημέρωσης του Κόμματος, η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις, αύριο Παρασκευή 15 Γενάρη:

Ο Γεράσιμος Αραβανής,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ ΒΔ Ελλάδας, θα μιλήσει στη Γούρια Μεσολογγίου, ώρα 6.30 μμ.Θα επισκεφθεί επίσης τα γύρω χωριά και θα έχει επαφές με τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και αγροτικούς συλλόγους στην περιοχή.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας θα επισκεφθεί, το πρωί, την επιχείρηση ΚΝΑΟΥΦ,όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους και με το ΔΣ της ΕΓΣ. Στις 2 μμ θα επισκεφθεί την επιχείρηση "ΝΕΡΑ ΚΟΡΠΗΣ". Το απόγευμα στις 6.30 μμ θα μιλήσει στην Κατούνα Ξηρόμερου.

  • Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί στη χρονιάτικη συνεστίαση που οργανώνει το Σάββατο 16 Γενάρη 1999, ώρα 9 το βράδυ, στο κέντρο "Σεντόνια".Η ορχήστρα του Χρ. Βλαχογιάννη θα φροντίσει για το κέφι, γλέντι και το χορό. Τιμή πρόσκλησης: 3.500 δραχμές.

Το χρονιάτικο χορό της διοργανώνει και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος, η ΚΟΒ Γούβας.Η εκδήλωση γίνεται την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 1999, ώρα 10 το βράδυ, στην ταβέρνα "3η ΒΑΡΔΙΑ" (Γ. Παπανδρέου 18 - 20 στου Ζωγράφου, τηλ.: 7488.850).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ