Κυριακή 17 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απαιτούνται απαντήσεις

Στην αρχή έλεγαν, πως δεν ξέρουν τίποτε και δήλωναν πλήρη άγνοια. Μετά είπαν, πως επρόκειτο για μια τυπική παράλειψη, η οποία αμέσως θα διορθωθεί και το μεγάλο φορτίο βαρύ, μάλιστα, οπλισμού θα προωθηθεί στα Σκόπια, όπου ήταν και ο τυπικός προορισμός του.

Ναι, για τα όπλα, μιλάμε, που επιχειρήθηκε να περάσουν παράνομα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης - μαζί με τα υπόλοιπα όπλα για τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις στην ΠΓΔΜ - αλλά αποκαλύφθηκαν και τελούν υπό εισαγγελική κατάσχεση.

Τι λένε, λοιπόν, τώρα οι αρμόδιοι, για το συγκεκριμένο αυτό φορτίο, των 18 κοντέινερ όπλων; Επρόκειτο, για μια τυπική και μόνο παράλειψη; Ποιος ήταν ο αποστολέας και ποιος ο παραλήπτης των όπλων αυτών; Γιατί, ο Βρετανός κυβερνήτης του πλοίου, που τα έφερε, φρόντισε να φύγει γρήγορα γρήγορα, παρ' ότι γνώριζε πως υπήρχαν εκκρεμότητες; Αληθεύει η καταγγελία χτεσινής απογευματινής εφημερίδας, ότι το ίδιο πλοίο, με τον ίδιο καπετάνιο, είναι αναμεμειγμένοι και σε άλλη υπόθεση λαθρεμπορίας στο λιμάνι του Πειραιά, η οποία και εκκρεμεί στα δικαστήρια;

Περιμένουμε απαντήσεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ