Τετάρτη 27 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα παιδιά(!) της Αλ. Παπαρήγα

Με τα... παιδιά της Αλέκας Παπαρήγα ασχολούνται εδώ και πάνω από 15 χρόνια διάφοροι επιτήδειοι, καθώς και με τις σπουδές αυτών των παιδιών στα ανά τον κόσμο κολέγια!!!

Το γεγονός λέγεται από "δημοσιογράφους" ραδιοφωνικών σταθμών και γράφεται από συναδέλφους τους των εφημερίδων. Αναπαράγεται από μικρόνοες, αφελείς και μη αφελείς, καθώς και από διάφορες "Κατίνες", που παρεμβαίνουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές, όπως "η κυρία Μαίρη από το Γαλάτσι"... Και ξαναγράφεται σε "σοβαρές" έρευνες, όπως αυτή της χτεσινής "Ελευθεροτυπίας", η οποία ανακάλυψε (για πολλοστή φορά και παρά τις διαψεύσεις), ότι η κόρη της Αλ. Παπαρήγα σπούδασε στο Κολέγιο Ψυχικού!

Το γεγονός ότι η Αλ. Παπαρήγα δεν έχει παιδιά, αλλά ένα παιδί, το οποίο φοίτησε και τέλειωσε το Δημόσιο Γυμνάσιο και Λύκειο και όχι το ιδιωτικό, εδώ και 12 χρόνια μάλιστα, και το οποίο σπούδασε την αγγλική γλώσσα στο Deree, δε φαίνεται να ενδιαφέρει τους επιτήδειους...

Τα ίδια επανέλαβε χτες στο "Φλας" και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θ. Αναστασιάδης!

Γιατί επέλεξαν αυτή τη στιγμή να επαναφέρουν τις υπερβολές και τις ψευτιές τους; Ο λόγος, πέρα από τον αντικομμουνισμό τους, που εκφράζεται και με αυτόν το χυδαίο τρόπο, είναι ο εξής: Να εμφανίσουν το ΚΚΕ ίδιο με τα άλλα κόμματα που τάσσονται υπέρ της ιδιωτικής Παιδείας. Και να υποδαυλίσουν το γνωστό: "Το ΚΚΕ υποκινεί τους μαθητές που χάνουν έτσι τα μαθήματα και υποβαθμίζεται το δημόσιο σχολείο, ενώ τα στελέχη του στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά"!!!

Μήπως έχει ξεχαστεί ότι το ΚΚΕ ζητά επίμονα την κατάργηση κάθε μορφής ιδιωτικής Παιδείας, ελληνικής και ξένης; Μήπως έχει ξεχαστεί ότι το ΚΚΕ ζητά να μην αναγνωρίζονται ως επίσημα πτυχία, τα πτυχία που δίνονται από ξένα ιδρύματα στην Ελλάδα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ