- Οι κυβερνητικοί βουλευτές και μόνο υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, που διενεργήθηκε χτες μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Το αποτέλεσμα της... - 1999-02-04 00:00:00.0"/> - Οι κυβερνητικοί βουλευτές και μόνο υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, που διενεργήθηκε χτες μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Το αποτέλεσμα της... - 1999-02-04 00:00:00.0" /> "Πράσινη" υπερψήφιση | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 4 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΘ
"Πράσινη" υπερψήφιση
  • Ονομαστική ψηφοφορία χτες στη Βουλή
  • Διάλογο αλά "Αρσένη" ζήτησε η κυβέρνηση!

Οι κυβερνητικοί βουλευτές και μόνο υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, που διενεργήθηκε χτες μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν σε σύνολο 235 παρόντων βουλευτών 133 υπέρ και 102 κατά.

Παράλληλα χτες, αιφνιδιαστικά, κατά τις... κυβερνητικές συνήθειες, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Ι. Μαγκριώτης κατέθεσε νέες ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο σχετικά με τη μορφή της μετοχοποίησης και τη μετάταξη εργαζομένων στη ΔΕΘ σε άλλες επιχειρήσεις του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Παράλληλα κάλεσε τα πολιτικά κόμματα σε διάλογο για να δουν επιμέρους πλευρές του νόμου στη λογική της βελτίωσής τους.

Ανταπαντώντας ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Παναγιώτου,τόνισε ότι "το διάλογο ποτέ δεν τον αρνηθήκαμε. Εσείς θέλετε ένα διάλογο στον οποίο να πάρετε υπόψη σας επιμέρους βελτιώσεις και όχι να πάρετε υπόψη τις προτάσεις μας που είναι διαμετρικά αντίθετες με τις δικές σας. Θέλετε ένα διάλογο κρατώντας την ουσία των νομοσχεδίων που φέρνετε στη Βουλή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ