Σάββατο 6 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κατάργησαν τον ανταποκριτή

Την ίδια ώρα που ο υπουργός Εργασίας προωθεί με αρκετή δημοσιότητα τη λειτουργία του περιβόητου ΣΕΠΕ, του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, για την αντιμετώπιση της παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας, καταργήθηκε με ένα απλό τηλεφώνημα ο ανταποκριτής του ΟΑΕΔ στο Πέραμα, μια πόλη που πλήττεται ιδιαίτερα από την ανεργία!

Ο δήμαρχος Γιάννης Πατσιλινάκος μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Με αγανάκτηση και οργή ο Δήμος Περάματος διαπίστωσε τη χωρίς καν προηγούμενη προειδοποίηση, κατάργηση του ανταποκριτή του ΟΑΕΔ που εξυπηρετούσε τον πληθυσμό της πόλης μας, ιδιαίτερα μάλιστα τους νέους ανέργους. Ο ανταποκριτής λειτουργούσε επί 11 χρόνια και καταργήθηκε με ένα απλό τηλεφώνημα.

Το Πέραμα, μια εργατούπολη με ιδιαίτερα αυξημένα προβλήματα ανεργίας, αποτελεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο εργασιακό χώρο που θα απαιτούσε όχι μόνο απλό ανταποκριτή, αλλά και οργανωμένη υπηρεσία του ΟΑΕΔ για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών της πόλης. Αυτό εξάλλου είχε παλαιότερα προγραμματίσει η ηγεσία του Οργανισμού.

Ολες οι μέχρι τώρα ενέργειές μας παρέμειναν άκαρπες, οι δε υπεύθυνοι του ΟΑΕΔ δυστυχώς δεν εμφανίζονται και δεν απαντούν στις εκκλήσεις μας.

Ο Δήμος Περάματος, οι φορείς της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, οι κάτοικοι της πόλης απαιτούν να επανέλθει ο ανταποκριτής και να ιδρυθεί ιδιαίτερο γραφείο του ΟΑΕΔ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ