Τρίτη 16 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αρνήθηκε...

Η κυβέρνηση που στο "επίκεντρό της έχει τον πολίτη", η κυβέρνηση του "ανοιχτού διαλόγου" με το λαό, αποδείχτηκε κάλπικη για άλλη μια φορά. Αρκέστηκε στις καλοστημένες φιέστες υποδοχής, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει ή έστω να ακούσει τους αγρότες που αγωνιούν για την παραγωγή και το εισόδημά τους, και για άλλη μια φορά δε δίστασε να χρησιμοποιήσει τα ΜΑΤ και την αστυνομία για να συλλάβει έναν άνθρωπο που απλά μοίραζε προκήρυξη, έξω από τον κινηματογράφο "Αστέρια", όπου το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε ο πρωθυπουργός, διατυπώνοντας την αντίθεσή του στην καταστροφική πορεία που οδηγείται η χώρα.

Στο Μεταλικό του Κιλκίς οι αγρότες βγήκαν στο δρόμο με τα τρακτέρ τους και με μόνη τους πρόθεση να υποβάλουν στον πρωθυπουργό ένα υπόμνημα με τα αιτήματά τους. Αντί όμως του Κ. Σημίτη και του υπουργικού κλιμακίου που τον συνόδευε, είδαν τα ΜΑΤ που στάλθηκαν εκεί για να διαφυλάξουν την τάξη και να αποτρέψουν ενδεχόμενο αποκλεισμό του δρόμου.

Αλλά και στην αγωνία των βαμβακοπαραγωγών της περιοχής Καλά Δένδρα των Σερρών, που ζήτησαν να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις για τα 13.000 στρέμματα που πληγήκανε από χαλάζι, ο πρωθυπουργός απάντησε ευχόμενος του χρόνου να έχουν καλή σοδειά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ