Σάββατο 13 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εκλογές στο Σύλλογο Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης γίνονται αύριο 14 Μάρτη στον ημιώροφο του κτιρίου της ΕΔΟΘ. Η προσέλευση στις κάλπες θα αρχίσει στις 8 το πρωί.

Η Πανεκπαιδευτική Συνδικαλιστική Κίνηση "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Εκπαιδευτικών" καλεί όλους τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς της πόλης να συμμετάσχουν ενεργά στις αυριανές εκλογές και να αλλάξουν με την υπερψήφιση της παράταξης το συσχετισμό των δυνάμεων ώστε ν' ανοίξει ο δρόμος για την αγωνιστική διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Η Α. Δεληδήμου, μέλος της ΠΣΚ - ΔΕΕ, κρίνοντας τις ενέργειες της πλειοψηφίας του απερχόμενου ΔΣ των Αδιορίστων, τόνισε ότι λειτούργησε αποπροσανατολιστικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, με αποτέλεσμα να εξυπηρετηθεί η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Η παράταξη ΠΣΚ - ΔΕΕ κατά τη διάρκεια της χρονιάς πάλεψε ενεργά ενάντια στην κατάργηση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας, στην απαξίωση των πτυχίων των εκπαιδευτικών, στην κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και στην αποσύνδεση πτυχίου από την αγορά εργασίας, που προωθεί η κυβέρνηση μέσω του Ν. 2525\97. Ενώ ανέπτυξε πλούσια δράση για την αναβάθμιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας, την καθιέρωση ενιαίου 12χρονου υποχρεωτικού σχολείου και τους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών από την επετηρίδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ