Σάββατο 13 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"
Καταγγέλλουν τον πρόεδρο οι εργαζόμενοι

Απάντηση στη φραστική επίθεση εναντίον της αντιπροέδρου του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης, Σ. Τεμερτζίδου,που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Χασάπης,δίνει το Σωματείο, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του απέναντι στους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων ως αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική.

"Η ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά ενάντια στην αντιπρόεδροτου ΔΣ του Σωματείου εκθέτει όχι μόνο τον πρόεδρο αλλά και την ίδια την κυβέρνηση που τον διόρισε", επισημαίνει, και συνεχίζει: "Προφανώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το ρόλο τους. Είναι σε πλήρη σύγχυση και λειτουργώντας με τη λογική του ιδιοκτήτη ή μεγαλομετόχου οδηγούνται σε αλαζονικές και αυταρχικές συμπεριφορές. Είναι ανεξήγητο και δημιουργεί εύλογες απορίες πώς, ενώ η κυβέρνηση εξαγγέλλει τον "κοινωνικό διάλογο", κάποιοι εκπρόσωποί της όχι μόνο δεν τον υιοθετούν αλλά, με τη στάση και τη συμπεριφορά τους, αποδεικνύουν το αντίθετο, τσαλακώνοντας και καταρρακώνοντας κάθε έννοια διαλόγου".

Το Εργασιακό Σωματείο δηλώνει ότι θα περιφρουρήσει με κάθε νόμιμο τρόπο την εύρυθμη, σωστή και δημοκρατική λειτουργία του νοσοκομείου και των θεσμών και καλεί τους αρμόδιους στο υπουργείο Υγείας να παρέμβουν για ανάκληση των υπευθύνων στην τάξη.

Επίσης, καλεί τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για να μην περάσουν τέτοιου είδους πρακτικές και μεθοδεύσεις, που οδηγούν σε άλλες εποχές και αλλοιώνουν την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ