Σάββατο 13 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κοντά στην ανεύρεση του "Λυμπέριος"

Σήμερα θα ξεκαθαριστεί, όπως όλα δείχνουν, αν το ναυάγιο που εντοπίστηκε σε βάθος 370 μέτρων μεταξύ Κέας και Κύθνου,είναι η μηχανότρατα ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ.

Το ναυάγιο εντοπίστηκε πριν τρεις μέρες από τη μηχανότρατα "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ",όταν τα αλιευτικά εργαλεία του σκάφους μπερδεύτηκαν σε κάποιο βαρύ αντικείμενο. Σε αυτή την περιοχή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών υπολογιζόταν ότι πρέπει να είχε βυθιστεί το "ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ". Ετσι μία μέρα μετά την αναφορά του πλοιάρχου του σκάφους "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ" και συγκεκριμένα προχτές το πρωί, κατέπλευσε στην περιοχή το ιδιωτικό ερευνητικό σκάφος "ΜΑΡΑΚΙ" για να ερευνήσει την περιοχή.

Οι έρευνες διακόπηκαν από προχτές το βράδυ επειδή τα ανιχνευτικά μηχανήματα του σκάφους υπέστησαν βλάβη, καθώς μπλέχτηκαν στα κομμένα δίχτυα της μηχανότρατας "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ". Οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα το πρωί για να εντοπιστεί το όνομα του ναυαγισμένου πλοίου. Μάλιστα από τη βιντεοσκόπηση θα φανούν καθαρά - σύμφωνα με τον πλοίαρχο του "ΜΑΡΑΚΙ" - και οι όποιες ζημιές έχει υποστεί το ναυαγισμένο σκάφος. Θα διευκρινιστεί δηλαδή και η αιτία του ναυαγίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ