Τετάρτη 17 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΕΔΥΕ - ΝΔΕ
Ανεπιθύμητοι οι στρατοκράτες του ΝΑΤΟ

Ολοι στο Ζάππειο την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στη διαδήλωση "υποδοχής" των "γερακιών του πολέμου"

Σε διαδήλωση - συγκέντρωση ενάντια στο ΝΑΤΟ και τη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο του,καλούν η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη (ΝΔΕ), το λαό και τη νεολαία της Αθήνας, την Παρασκευή 19 Μάρτη στις 6.00 μμ στο Ζάππειο. Να διατρανώσουν ότι οι οι ΝΑΤΟικοί στρατοκράτες που θα βρίσκονται στη χώρα μας, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του ΝΑΤΟ είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα η ΕΕΔΥΕ υπογραμμίζει:

"Τα γεγονότα που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα με την παράδοση του Οτσαλάν, τη μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο ΝΑΤΟικό πολεμικό ορμητήριο έχουν κουρελιάσει κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας".

Και συνεχίζει: "

  • Τη στιγμή που οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ κηρύσσουν εκτός νόμου όλους τους λαούς που αντιστέκονται στη βαρβαρότητα της νέας τάξης,
  • τη στιγμή που η φονική πολεμική τους μηχανή ετοιμάζεται να επέμβει στο Κοσσυφοπέδιο για να επιβάλλει νέα κατοχή,
  • τη στιγμή που η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ορμητήριο με τη Βόρεια Ελλάδα να βρίσκεται υπό αμερικανοΝΑΤΟική κατοχή,
  • τη στιγμή που οι Αμερικανοί δολοφόνοι βομβαρδίζουν καθημερινά το Ιράκ σκοτώνοντας αθώους πολίτες...

την Παρασκευή και το Σάββατο στο Ζάππειο γιορτάζονται τα 50 χρόνια ύπαρξης και δράσης του μεγαλύτερου τρομοκράτη των λαών, του ΝΑΤΟ. Ενός οργανισμού που είναι υπεύθυνος για πάνω από 200 επεμβάσεις στην ιστορία του. Ενός οργανισμού που ετοιμάζεται και σήμερα να αιματοκυλήσει και να υποδουλώσει τους λαούς".

Κλείνοντας η ΕΕΔΥΕ και η ΝΔΕ "καλούν το λαό και τη νεολαία της Αθήνας να "υποδεχτούν" τον κ. Χ. Σολάνα,, το στρατηγό Κλαρκ, το γενικό γραμματέα της ΔΕΕ και όλους τους υποτακτικούς του ΝΑΤΟ με το σύνθημα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ - ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

Ο λαός της Αθήνας πρέπει να δώσει την απάντηση, πως μπορεί η κυβέρνηση να παραδίδει αγωνιστές και να συνεργάζεται με τους διώκτες τους, αλλά ο ελληνικός λαός κάνει το αντίθετο, Θεωρεί ανεπιθύμητους τους ΝΑΤΟικούς στρατοκράτες και τα γεράκια του πολέμου και αγωνίζεται μαζί με τους άλλους λαούς εναντίον τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ