Τετάρτη 24 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μαζική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση

Μαζική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση έγινε χτες το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, με πρωτοβουλία φορέων της πόλης, για να διαδηλωθεί η αντίθεση στη στρατιωτική επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο και τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

Η συγκέντρωση κατέληξε σε πορεία, στην οποία κυριάρχησαν συνθήματα, όπως "Κανένας φαντάρος στη Γιουγκοσλαβία, δεν πολεμάμε για ΗΠΑ - Γερμανία" και "Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι".

Τη συγκέντρωση συνδιοργάνωσαν και συμμετείχαν: Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, τα Σωματεία Οικοδόμων, Χειριστών Μηχανημάτων και Συνταξιούχων, ο Σύλλογος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων, των Υπαλλήλων Εσωτερικής Εκμετάλλευσης των ΕΛΤΑ, ο Σύλλογος Γυναικών του Νομού Ιωαννίνων, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" - Παράρτημα Ιωαννίνων και η Επιτροπή Ειρήνης της πόλης.

Προ της κρισιμότητας της κατάστασης και υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων, οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση αποφάσισαν να την επαναλάβουν σήμερα, στις 6.30 μ.μ., ξεκινώντας και πάλι από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ