Πέμπτη 22 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Παρακάλια" του δημάρχου Πειραιά

Αντί να αντιταχθεί στην κυβερνητική πολιτική, ο δήμαρχος Πειραιά Χρ. Αγραπίδης,συνεπικουρούμενος από τον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ Χρ. Φωτίου,κρύβεται πίσω από τις υπαρκτές ευθύνες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Στ. Λογοθέτη για να δικαιολογήσει την άθλια οικονομική κατάσταση του δήμου.

Με αφορμή την εφαρμογή σε βάρος του Δήμου Πειραιά από ορισμένους προμηθευτές του δήμου του νόμου που επιτρέπει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων κάποιου ΟΤΑ αν έχει χρέη προς ιδιώτες, σε έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το κράτος τριών δισεκατομμυρίων, την αναστολή των χρεών του δήμου προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την επανεξέταση των χρεών που έχει σε ιδιώτες.

"Με παρακάλια και παρακλήσεις δεν πρόκειται να πάρει φράγκο ο δήμος, αν δε στηριχτεί στο λαό, κάτι όμως που δεν κάνει η Δημοτική Αρχή", υπογράμμισε ο επικεφαλής της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" Παναγιώτης Σαλπέας,ενώ ο δημοτικός σύμβουλος της Κίνησης Κώστας Τζατζάνης τόνισε: "Αλίμονό μας εάν κρύψουμε πίσω από τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής του Λογοθέτη τις ευθύνες της κυβέρνησης που εφαρμόζοντας την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης καταστρέφει την Τοπική Αυτοδιοίκηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ