Σάββατο 8 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ
Στα βήματα του Λαμπράκη

Αύριο οι μεγάλες πορείες: Από τον Μαραθώνα στο Σύνταγμα και από την Κερασίτσα στην Τρίπολη

Κορυφώνονται αύριο με τη μεγάλη Μαραθώνια Πορεία οι εκδηλώσεις που οργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη.

Η κεντρική αντιιμπεριαλιστική Μαραθώνια Πορεία που γίνεται στα βήματα που χάραξε ο αγωνιστής της Ειρήνης, Γρηγόρης Λαμπράκης, θα εξελιχθεί με βάση το παρακάτω πρόγραμμα:

- 8 πμ: Τύμβος Μαραθώνα,τελετή έναρξης.

- 8.30 πμ: Εκκίνηση της Πορείας.

- 9.30 πμ: Στάση στη Νέα Μάκρη,χαιρετισμός από την Επιτροπή Ειρήνης Ν. Μάκρης και τον δήμαρχο της πόλης.

- 12 μ: Στάση στη διασταύρωση Ραφήνας,χαιρετισμός από την Επιτροπή Ειρήνης Ραφήνας και τον δήμαρχο της πόλης.

- 1.30 μμ: Στάση στο Πικέρμι,χαιρετισμός από την ΠΕΑΕΑ.

- 3.30 μμ: Στάση στην Παλλήνη,χαιρετισμοί από τον δήμαρχο και το Πανεργατικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).

- 5.30 μμ: Αγία Παρασκευή,χαιρετισμοί από τον δήμαρχο, την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και τον πρύτανη του Πολυτεχνείου, Θ. Ξανθόπουλο.

- 6.45 μμ: Αμερικανική Πρεσβεία,στάση διαμαρτυρίας.

- 7.30 μμ: Τερματισμός στο Σύνταγμα. Χαιρετισμός από τη "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", κεντρική ομιλία από τον πρόεδρο της ΕΕΔΥΕ, Ευάγγελο Μαχαίρα.Ψήφισμα και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κερασίτσα - Τρίπολη

Με κατασκήνωση Ειρήνης, απόψε, Σάββατο βράδυ,στο χώρο της Επιτροπής Ταγέας από τη "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", των Επιτροπών Ειρήνης Πελοποννήσου και διασκέδαση με ρεμπέτικο συγκρότημα, συνεχίζονται στην περιοχή οι φιλειρηνικές εκδηλώσεις.

Αύριο, Κυριακή πρωί οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με αγώνα δρόμου Παμπαίδων από την Ολυμπιάδα Ταγέας μέχρι την Κερασίτσα.

Το απόγευμα θα αρχίσει Πορεία Ειρήνης που οργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου, από τη γενέτειρα του Γρ. Λαμπράκη, Κερασίτσα μέχρι την Τρίπολη,στις 4 μμ. Αμέσως μετά την άφιξη της πορείας, συναυλία ειρήνης στην πλατεία Αρεως, με τους Λάκη Χαλκιά, Μαρία Δημητριάδη και Γιάννη Θωμόπουλο,υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ