Σάββατο 8 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ - ΕΑΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
Αύριο στο Σύνταγμα ο γιορτασμός της 9 Μάη 1945

Με κεντρικά συνθήματα "ΟΧΙ πια πόλεμος, ΟΧΙ πια φασισμός","Να σταματήσουν αμέσως οι δολοφονικοί βομβαρδισμοί στη Γιουγκοσλαβία" και "Να φύγουν οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια",θα γιορτάσουν οι αντιστασιακοί, οι φίλοι της Αντίστασης, καθώς και η νέα γενιά της χώρας μας την 54η επέτειο της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών σε βάρος των δυνάμεων του χιτλεροφασιστικού άξονα, σε πανηγυρική συγκέντρωση που διοργανώνουν η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και οι ΕΑΜογενείς Ενώσεις που συνεργάζονται μαζί της, αύριο Κυριακή 9 Μάη 1999 στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αρχίσει στις 6 μ.μ. με την Παιδική Μαντολινάτα του Συλλόγου "ΕΥΓΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ" υπό τη διεύθυνση του Σ. Θεοτοκάτου.Θα ακολουθήσει ομιλία από τον εκπρόσωπο της ΠΕΑΕΑ Σ. Διλιντά και στη συνέχεια θα ακουστούν αντάρτικα τραγούδια από τη χορωδία της ΠΕΑΕΑ. Ακόμη το χορευτικό συγκρότημα "Σύνδεσμος διάδοσης δημοτικών χορών και τραγουδιών" της Βαγγελιώς Λύτρα θα χορέψει παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

Στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η υποδοχή οδοιπόρων της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης και θα ακολουθήσει πρόγραμμα που οργανώνεται από την ΕΕΔΥΕ.

  • Ακόμη εκδηλώσεις διοργανώνουν τα Παραρτήματα:

- Λάρισας,το πρωί της Κυριακής, στα γραφεία του Παραρτήματος.

- Λιβαδειάς,στις 8.30 μ.μ. με συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ