Κυριακή 4 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
"ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ"
Προς νέα απεργία την Τετάρτη

Σύσκεψη για συντονισμό δράσης ενάντια στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, οργανώνει για αύριο το ΠΑΜΕ

Στο ρυθμό της νέας 24ωρης απεργίας την προσεχή Τετάρτη συντονίζονται οι εργαζόμενοι της "Ολυμπιακής Αεροπορίας", που είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν το δημόσιο χαρακτήρα της ΟΑ, να αποτρέψουν την ιδιωτικοποίηση και τις καταστροφικές συνέπειες, που θα έχει για τον εθνικό αερομεταφορέα η εγκατάσταση του ξένου μάνατζερ. Παράλληλα, μεγαλώνει το κίνημα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων για τη σωτηρία της ΟΑ, ενώ το ΠΑΜΕ διοργανώνει, αύριο, πλατιά σύσκεψη για το συντονισμό της δράσης ενάντια στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας.

Με πρωτοβουλία τεσσάρων μελών του ΔΣ της ΟΣΠΑ, τα οποία συμμετέχουν και στην "Επιτροπή Υπεράσπισης της ΟΑ", προτείνονται μια σειρά εκδηλώσεις και δράσεις, στην κατεύθυνση συσπείρωσης και πιο αποφασιστικής αντιμετώπισης του ξεπουλήματος και χτυπήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση στην "Ολυμπιακή".

Οι τέσσερις συνδικαλιστές προτείνουν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά την αυριανή συνάντηση της ΟΣΠΑ με τους δύο συναρμόδιους υπουργούς στο ΥΠΕΘΟ. Σύσκεψη στα γραφεία της ΟΣΠΑ την Τρίτη στις 10 π.μ. με τις ομοσπονδίες των ΔΕΚΟ, της ΟΣΠΑ και της Ομοσπονδίας Ξένων Αεροπορικών Εταιριών, με θέμα το συντονισμό τους ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις. Την ίδια μέρα στις 6 μ.μ. συγκέντρωση στο Δυτικό Αεροδρόμιο με τη συμμετοχή και εκπροσώπων από άλλες ΔΕΚΟ. Την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της απεργίας, συγκέντρωση όλων των εργαζομένων της ΟΑ και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου. Την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου της ΟΣΠΑ και συνέχεια των κινητοποιήσεων την άλλη βδομάδα με στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις. Ταυτόχρονα, τα 4 μέλη του ΔΣ της ΟΣΠΑ προτείνουν να στηριχτεί αυτό το πρόγραμμα δράσης με το ανάλογο προπαγανδιστικό υλικό και αφίσες για την ενημέρωση του ελληνικού λαού.

Στην αυριανή σύσκεψη του ΠΑΜΕ, που γίνεται στην αίθουσα Λογιστών στις 7 μ.μ. (Κάνιγγος 27), καλούνται να πάρουν μέρος εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, σωματείων, επιτροπών αγώνα, συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ