Κυριακή 25 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΔΙΕΘΝΗ
25Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Κάλεσμα με το εισιτήριο για το αγωνιστικό ραντεβού

"Ραντεβού για τους αγώνες που θα 'ρθουν" θα είναι το 25ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" όπως σημειώνει το Γραφείο Τύπου της Οργάνωσης,σε ανακοίνωσή του με αφορμή την έναρξη της "μάχης του εισιτηρίου".

"Ξεκίνησε η μάχη του εισιτηρίου, των οργανώσεων του Κέντρου της ΚΝΕ, για τις τετραήμερες εκδηλώσεις του 25ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή",στην Αθήνα, στις 16, 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια" λέει η ανακοίνωση και υπογραμμίζει: "Με σύνθημα "Μαζί στο δρόμο του αγώνα, στο Μέτωπο της λαϊκής αντεπίθεσης",με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες με το εισιτήριο στο χέρι απευθύνονται σε κάθε νέο και νέα, σ' αυτούς που συναντήθηκαν με την Οργάνωση το προηγούμενο διάστημα στους δρόμους του αγώνα και σε ακόμα πιο πλατιά τμήματα νεολαίας. Τους καλούν να ενισχύσουν από τώρα την προσπάθεια της Οργάνωσης, να συμμετέχουν στο μεγάλο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός του Σεπτέμβρη, στο Φεστιβάλ της νιότης, της ελπίδας, της προοπτικής.

Στην εικοσπεντάχρονη πορεία του αυτός ο μοναδικός νεανικός θεσμός έχει πάντα να επιδείξει κάτι καινούριο και αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας της ΚΝΕ με τη νέα γενιά, μιας επικοινωνίας που συνεχώς διευρύνεται με ακόμα πλατύτερα τμήματα νέων. Ετσι, όλες οι οργανώσεις εξορμούν στους χώρους που δουλεύει, συχνάζει και διασκεδάζει η νεολαία, με το εισιτήριο και την προκήρυξη στο χέρι, δίνουν τη μάχη το φετινό Φεστιβάλ να ξεπεράσει και σε συμμετοχή, κάθε προηγούμενο.

Αυτή η μεγάλη συνάντηση της νεολαίας, αποτελεί ένα πρώτο ραντεβού και για τους αγώνες που θα 'ρθουν και θα ενταθούν τη νέα χρονιά, τους αγώνες του λαού και της νεολαίας μας, που αποτελούν το μόνο δρόμο για μια άλλη πορεία για το μέλλον του τόπου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ