Τρίτη 3 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ "ΗΡΑ"
Ζητούν αυξήσεις

Σε αγωνιστική συσπείρωση καλούν τους εργαζόμενους οι εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων στο μαιευτήριο "Ηρα".Οπως τονίζουν, "οι ανακοινώσεις της διοίκησης ότι θα επενδύσουν δισ. στο "Ηρα" δεν μπορεί να είναι μόνο στα μηχανήματα, αλλά και στους εργαζόμενους".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, η διοίκηση του μαιευτηρίου αρνείται να τους καταβάλει αύξηση ύψους 5% που διεκδικούν, με επιχείρημα ότι δε "βγαίνει" οικονομικά. Η πληρότητα όμως του μαιευτηρίου σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα πάντα με τους εργαζόμενους, είναι διπλάσια και παράλληλα έγινε και αύξηση των τιμολογίων. Παράλληλα καταγγέλλουν πως οι εργαζόμενοι στο χειρουργείο δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να πάρουν άδεια 10 ημερών, διότι περιμένουν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ επιπλέον υπάρχουν ελλείψεις σε βοηθητικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Γι' αυτό, καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους, "την εργασιακή ειρήνη που υπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των εργοδοτών, την καταργούσαμε και θα την καταργήσουμε στην πράξη. Ο,τι κερδίσαμε, το κερδίσαμε με αγώνες. Κανένας δε μας χάρισε τίποτε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ