Κυριακή 5 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στις άλλες μεγάλες πόλεις

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στο Βόλο,στην Κέρκυρα,στην Αρτα,στην Καλαμάτα και τα Χανιά,εκδηλώσεις που ολοκληρώνουν πανηγυρικά και το ταξίδι του Φεστιβάλ σ' αυτούς τους νομούς.

Βόλος

Σήμερα μιλάει στη νεολαία του Βόλου ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την Παιδεία και συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Κέρκυρα

Με την ομιλία του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκου Σοφιανού, ολοκληρώνονται απόψε οι εκδηλώσεις στην Κέρκυρα,που γίνονται στην Πάνω Πλατεία της πόλης. Θα πραγματοποιηθεί επίσης συζήτηση με εκπροσώπους φορέων για τα προβλήματα της Παιδείας και θα υπάρχει χορευτικό πρόγραμμα από παραδοσιακό συγκρότημα.

Αρτα

Στην Αρτα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τον Θέμη Γκιώνη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση για την Παιδεία με τον βουλευτή του ΚΚΕ Αποστόλη Τασούλα.Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία από το συγκρότημα "Υπόγεια Ρεύματα".

Καλαμάτα

Στο Φεστιβάλ της Καλαμάτας απόψε θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία - λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Μ. Τσέρτου.

Χανιά

Στα Χανιά θα μιλήσει ο Μάκης Κοψίδης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα υπάρχει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με το Λαογραφικό Ομιλο Χανίων, συναυλία από το συγκρότημα του Αντώνη Ψυλλάκη, ενώ στον παιδότοπο θα δοθεί παράσταση από το θέατρο σκιών του Νίκου Μπλαζάκη με θέμα "Ο Καραγκιόζης στο ΝΑΤΟ".

Την επόμενη βδομάδα

Θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη βδομάδα τα κεντρικά διήμερα του Φεστιβάλ στις μεγάλες πόλεις. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών που κορυφώνουν την προφεστιβαλική δραστηριότητα έχει ως εξής:

Χαλκίδα

Στη Χαλκίδα,την Πέμπτη 9/9 και την Παρασκευή 10/9.Την πρώτη μέρα θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Πάτρα

Στην Πάτρα,την Παρασκευή 10/9 και το Σάββατο 11/9,με ομιλητές αντίστοιχα, τον Λάζαρο Σορόπουλο,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Θόδωρο Τζιατζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γιάννενα

Στα Γιάννενα,την Παρασκευή 10/9 και το Σάββατο 11/9 με ομιλητές τον Παναγιώτη Παλαβό,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Ορέστη Κολοζώφ,βουλευτή και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αντίστοιχα.

Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο,την Παρασκευή 10/9 και το Σάββατο 11/9 με ομιλητές τον Θέμη Γκιώνη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Τάκη Τσίγκα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ αντίστοιχα.

Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα,το Σάββατο 11/9 και την Κυριακή 12/9 με ομιλητές αντίστοιχα, τον Αντρέα Φραγκέα,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα,το Σάββατο 11/9 και την Κυριακή 12/9 με ομιλητές τον Μίλτο Βακαλόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Αντώνη Σκυλλάκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αντίστοιχα.

Καβάλα

Στην Καβάλα,το Σάββατο 11/9 και την Κυριακή 12/9 με ομιλητές τον Δημήτρη Μαϊκίδη,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, αντίστοιχα.

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο Κρήτης,το Σάββατο 11/9 και την Κυριακή 12/9 με ομιλητή το Σάββατο τον Νίκο Σερετάκη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

  • Σήμερα:

- Στο Μεσολόγγι,με ομιλητή τον Αλέκο Χαλβατζή,μέλος του ΚΣ.

- Στην Περαία Θεσσαλονίκης,με ομιλητή τον Σωτήρη Αμαξόπολο,μέλος του ΚΣ.

- Στην Κοζάνη,με ομιλητή τον Κώστα Ψυχογιό,μέλος του ΚΣ.

- Στην Κατερίνη,με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη,μέλος του ΚΣ, κι ακόμα στη Νάουσα.

  • Την Τρίτη 7/9:

- Στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Σίνδος) και στα Σέρβια Κοζάνης.

  • Την Τετάρτη 8/9:

- Στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης και στην Καστοριά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ