Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται με επιτυχία οι κεντρικές εκδηλώσεις

Εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα κεντρικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 10 - 11 και 12/9, με κεντρικούς ομιλητές την Κυριακή 12/9, τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρη Γόντικα και Σπύρο Χαλβατζή αντίστοιχα.

Παράλληλα, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Φεστιβάλ στην Κέρκυρα, την Αρτα, το Βόλο, την Καλαμάτα και τα Χανιά, το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε, όπου χιλιάδες νέοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΝΕ και ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις, τα κεντρικά διήμερα στις μεγάλες πόλεις συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα. Συγκεκριμένα, κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται:

  • Πέμπτη 9/9 και Παρασκευή 10/9 στη Χαλκίδα με ομιλητές αντίστοιχα, τη Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Λουκά Γκούνη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Παρασκευή 10/9 και Σάββατο 11/9:

- Στην Πάτρα,με ομιλητές αντίστοιχα, τον Λάζαρο Σορόπουλο,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Θόδωρο Τζιατζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στα Γιάννενα,με ομιλητές τον Παναγιώτη Παλαβό,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Ορέστη Κολοζώφ,βουλευτή και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αντίστοιχα.

- Στο Αγρίνιο,με ομιλητές τον Θέμη Γκιώνη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Τάκη Τσίγκα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ αντίστοιχα.

  • Σάββατο 11/9 και Κυριακή 12/9:

- Στα Τρίκαλα,με ομιλητές αντίστοιχα, τον Αντρέα Φραγκέα,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Καρδίτσα,με ομιλητές τον Μίλτο Βακαλόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Αντώνη Σκυλλάκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αντίστοιχα.

- Στην Καβάλα,με ομιλητή το Σάββατο, τον Λάζαρο Μπάμπα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Ηράκλειο Κρήτης,με ομιλητή το Σάββατο τον Νίκο Σερετάκη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις
  • Σήμερα, Τετάρτη: Στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης και στην Καστοριά.
  • Αύριο, Πέμπτη: Στο Μενίδι Αττικής, εκδήλωση αφιερωμένη στα ζητήματα της παιδείας.
  • Την Παρασκευή 10/9:

- Στην Κρύα στη Λιβαδειά,με ομιλητή τον Μάκη Πέτσα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία από το νεανικό συγκρότημα του Δημήτρη Βαρελόπουλου.

- Στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης,όπου μάλιστα πραγματοποιείται εκδήλωση για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ