Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Ολοι στη μάχη για τη μεγαλύτερη διάδοση του "Ρ"

Πρόγραμμα μαζικών εξορμήσεων των Νομαρχιακών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Η Επιτροπή Περιοχής και οι ΝΕ Δυτικής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, με αυταπάρνηση και μαχητικότητα, οργανώνουν τη μάχη της αύξησης της κυκλοφορίας του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ".

Η προσπάθεια των κομμουνιστών οργανώνεται με πρώτο στόχο να γίνουν μόνιμοι αναγνώστες του "Ρ" - καθοδηγητή των λαϊκών αγώνων - οι κομμουνιστές, οι φίλοι του ΚΚΕ και οι αγωνιστές που συγκρούονται καθημερινά με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, δίπλα στους κομμουνιστές.

Η μάχη της διάδοσης έχει ως αφετηρία το κυριακάτικο φύλλο, που περιέχει την Ειδική Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ για τα ζητήματα της Παιδείας την ερχόμενη Κυριακή με 2.850 φύλλα.

Η ΕΠ και οι ΝΕ Δ. Πελοποννήσου προαναγγέλλουν την ετοιμότητα των κομμουνιστών στις 26 Σεπτέμβρη,μέρα που ο "Ρ" θα περιέχει αφιέρωμα ενάντια στην ετοιμαζόμενη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επαίσχυντη συμφωνία παραμονής των βάσεων, να ξεπεράσουν το όριο των 3.000 φύλλων.

Με την προτροπή "όλοι στη μάχη για να γίνει ο "Ρ" ο αχώριστος σύντροφος και καθοδηγητής της καθημερινής πάλης του λαού", ο Κ. Μπάτσικας,γραμματέας της ΕΠ Δ. Πελοποννήσου του ΚΚΕ, επισημαίνει στο "Ρ" ότι "όλη η οργάνωση έχει προετοιμαστεί όλο το προηγούμενο διάστημα και θα αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει, για να ανεβάσει τη διάδοση του καθημερινού "Ρ" και όχι μόνο καμπανιακά". Ο Κ. Μπάτσικας σημειώνει επίσης ότι έχουν προγραμματιστεί, από το Κόμμα και την ΚΝΕ, οργανωμένες και μαζικές εξορμήσεις σε εργοστάσια, άλλους χώρους δουλιάς, σε χώρους νεολαίας, στο πανεπιστήμιο και όλα τα σχολεία, για συζήτηση με τους μαθητές, φοιτητές και τους γονείς τους. "Αλλωστε, προσθέτει ο γραμματέας Περιοχής, η εφημερίδα έχει τις δυνατότητες να αγγίξει τον απλό άνθρωπο, αφού προβάλλει τη δράση των μαζικών οργανώσεων, τους εργατικούς και φιλειρηνικούς αγώνες ιδιαίτερα τις μαζικές κινητοποιήσεις του λαού μας για το διώξιμο της αμερικανοΝΑΤΟικής βάσης του Αραξου".

Και καταλήγει: "Με την ευκαιρία των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 25ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ, στην Πάτρα, τον Πύργο και τη Ζάκυνθο, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δώσουμε τη μάχη για να φτάσει όσο το δυνατόν σε περισσότερους ανθρώπους ο "Ρ" με τις θέσεις του Κόμματος για την Παιδεία, αλλά βέβαια η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και είμαστε βέβαιοι ότι θα διευρύνουμε ακόμα περισσότερο την επαφή μας με τις λαϊκές μάζες της περιοχής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ