Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Φεστιβάλ σ' όλη την Ελλάδα

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του κεντρικού Φεστιβάλ της Χαλκίδας που πραγματοποιείται στο Πάρκο του Βούρκου. Το πρόγραμμα της σημερινής, δεύτερης μέρας των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ομιλία του Λουκά Γκούνη,μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ τέσσερα μουσικά συγκροτήματα θα πλαισιώσουν το καλλιτεχνικό μέρος των εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας τη δουλιά τους.

Πέρα από τη Χαλκίδα, την Πάτρα, το Αγρίνιο και τα Γιάννενα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, κορυφώνονται αύριο και μεθαύριο σε μια σειρά πόλεις. Το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

  • Κεντρικά διήμερα, Σάββατο 11/9 και Κυριακή 12/9:

- Στα Τρίκαλα,με ομιλητές αντίστοιχα, τον Αντρέα Φραγκέα,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Καρδίτσα,με ομιλητές τον Μίλτο Βακαλόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Αντώνη Σκυλλάκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αντίστοιχα.

- Στην Καβάλα,με ομιλητή το Σάββατο, τον Λάζαρο Μπάμπα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Ηράκλειο Κρήτης,με ομιλητές τον Νίκο Σερετάκη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Δημήτρη Αρβανιτάκη,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, αντίστοιχα Σάββατο και Κυριακή.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων μονοήμερων Φεστιβάλ είναι:

  • Σήμερα, Παρασκευή:

- Στην Κρύα στη Λιβαδειά,με ομιλητή τον Μάκη Πέτσα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία από το νεανικό συγκρότημα του Δημήτρη Βαρελόπουλου.

- Στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης,όπου μάλιστα πραγματοποιείται εκδήλωση για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

  • Αύριο, Σάββατο:

- Στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας,με ομιλητή τον Λουκά Γκούνη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Σπάρτη,στο πάρκο του ΟΤΕ, με ομιλητή τον Φώτη Ριγανάκο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Ακόμα εκδήλωση για το Φεστιβάλ θα γίνει στο Διδυμότειχο.

  • Την Κυριακή 12/9:

- Στο Ρέθυμνο,στο χώρο της παραλίας, εκδήλωση αφιερωμένη στην ειρήνη και στο πρόβλημα των ναρκωτικών, με ομιλητή τον Νίκο Σερετάκη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Λαμία,στην πλατεία Πάρκου, με ομιλητή τον Αντρέα Φραγκέα,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Ζάκυνθο,στην πλατεία Σολωμού, στις 8.00μ.μ., θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ με τον ηθοποιό Κώστα Καποδίστρια και ροκ συναυλίες.

- Στον Πύργο,με ομιλητή τον Ιορδάνη Δρακόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ κι ακόμα θεατρικά δρώμενα και ροκ συναυλία.

- Επιπλέον εκδηλώσεις θα γίνουν στο Καρπενήσι και στην Ορεστιάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ