Τρίτη 14 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η «ελπιδοφόρα "Ενωση" της αριστεράς»

«Η χώρα τρελάθηκε και δε σκέφτεται το μέλλον! Αυτό δήλωσε ο Ρομάνο Πρόντι ο οποίος σχολιάζοντας τις γενικευμένες αντιδράσεις των κοινωνικών ομάδων ενάντια στον προϋπολογισμό, καταλόγισε στους πολίτες ανευθυνότητα και ανικανότητα να εργαστούν σκληρά για το μέλλον της οικονομίας (...) η "Ενωση" είναι μάλλον αυτή που παρουσιάζει ένα προφίλ "τρέλας" και "σχιζοφρένειας". Οι υπουργοί κατηγορούν ο ένας τον άλλον, ορισμένοι διαδηλώνουν μαζί με τους νέους εργαζόμενους ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης για την απασχόληση, ο υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταψηφίζει το μέρος του προϋπολογισμού για τις συντάξεις, ενώ οι υπουργοί για την Επιστημονική Ερευνα και των Εσωτερικών καυτηριάζουν τη δραστική περικοπή των δαπανών για τα ιταλικά ΑΕΙ και την ασφάλεια!» (από τη Ρώμη ο Κώστας Παπαϊωάννου / «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Με σχέδιο για τη νέα πολιτική απάτη...

«Η ανάγκη λαϊκής αντίδρασης απέναντι στη συγκεκριμένη κυβερνητική πολιτική και οι κοινές αξίες και καταβολές των πολιτών που στηρίζουν τους δύο χώρους μπορούν εν τέλει να οδηγήσουν "σε επαφές τρίτου τύπου". Δηλαδή, πέρα και έξω από μοντέλα που επιχειρήθηκαν και δεν πέτυχαν μέχρι σήμερα» (η Α. Διαμαντοπούλου για τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ / «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

...και καθαρή στόχευση για τον εχθρό...

«Σε αυτές τις εκλογές (...) μπορούμε πια να έχουμε πολύ υψηλότερους στόχους (...) για αλλαγή του τοπίου στην Αριστερά, με την επικράτηση των δυνάμεων της ενότητας κι όχι της διαίρεσης όπως σήμερα» (ο Α. Αλαβάνος στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ