Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογές την Κυριακή στο ΤΕΕ

Στις κάλπες κατεβαίνουν την Κυριακή οι 100.000 μηχανικοί της χώρας για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης στο ΤΕΕ και στα 17 Περιφερειακά του Τμήματα.

Οπως αναφέρει στη Διακήρυξή της η «Πανεπιστημονική» Μηχανικών, η «πολύχρωμη» ηγεσία του ΤΕΕ τα προηγούμενα χρόνια όχι απλώς αποδέχτηκε, αλλά προώθησε ενεργά την κυβερνητική επίθεση σε βάρος των μηχανικών. Ομόφωνα στήριξε η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, τις κατευθύνσεις για «απελευθέρωση» της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών, τις νομοθετικές ρυθμίσεις για τα δημόσια έργα. Ευρύτατη είναι η συμφωνία των άλλων παρατάξεων για τη μετατροπή του ΤΕΕ σε εξεταστικό κέντρο συνεχούς αξιολόγησης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η δράση και η στάση της «Πανεπιστημονικής» - επισημαίνει - είναι το δικό μας «διαπιστευτήριο» με το οποίο ζητάμε την ψήφο σου. Δεν είναι απλά μια ψήφος διαμαρτυρίας. Είναι ψήφος αντίστασης. Ψήφος αντεπίθεσης για όσα μας ανήκουν. Δεν παζαρεύουμε τίποτε. Διεκδικούμε να ζούμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες κι όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.

Σημειώνουμε ότι οι εκλογές στην περιοχή της Αθήνας θα γίνουν σε 60 εκλογικά τμήματα στο ΕΜΠ (Πατησίων).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ