Πέμπτη 3 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφητική ανακοίνωση

Προφητική αποδεικνύεται η ανακοίνωση, πριν λίγες μέρες, της ΕΣΑΚ στο νοσοκομείο: «Ο διορισμός του προέδρου και του ΔΣ, υπογράμμιζε, όποιοι και να είναι, δε δρομολογεί τίποτα νέο στην πολιτική αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων. Το πολύ - πολύ να αντιμετωπιστούν οι τρέχουσες λειτουργίες και να ακουστούν ξανά δηλώσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι υπάρχει νοσοκομείο και προβλήματα - τώρα που δεν πουλάνε οι ταυτότητες και το θαλάσσιο πάρκο.

Μπορούμε να μένουμε θεατές σ' αυτό το θέατρο; Μπορούν να μας εκπροσωπούν όσοι υπηρετούν αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και σιωπούν ή συγκαλύπτουν τις αιτίες αυτής της κατάστασης;

Αυτοί έχουν κάνει τις επιλογές τους καθώς έχουν θέσει σαν στρατηγικό στόχο τους τις επιλογές του κεφαλαίου. Ο δικός μας δρόμος είναι η ανάπτυξη ενός μαζικού λαϊκού κινήματος που θα αποκαλύπτει τις αιτίες των προβλημάτων, που θα ανακτά χαμένα δικαιώματα και θα κατακτά νέα αντίστοιχα με τις σύγχρονες ανάγκες μας, που θα ανοίξει δρόμο για πραγματική δημόσια δωρεάν λαϊκή υγεία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ