Πέμπτη 4 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον παλαιστινιακό λαό

Η κατοχή είναι η ουσία του προβλήματος, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, καταδικάζοντας, επίσης, το φαινόμενο των ωμών παρεμβάσεων και εκβιασμών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού

Τη σταθερή και αμέριστη αλληλεγγύη του ΚΚΕ και του ελληνικού λαϊκού κινήματος στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού μετέφερε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, που βρίσκεται από χτες στα παλαιστινιακά εδάφη. Η αντιπροσωπεία, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, είναι προσκαλεσμένη του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης και είχε συναντήσεις με όλες τις παλαιστινιακές δυνάμεις.

Στη διάρκεια των συναντήσεων η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε τη δέσμευση των Ελλήνων κομμουνιστών στη διαρκή και σταθερή έκφραση της αλληλεγγύης τους στη διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων, αλλά και στην ανάδειξη του πολιτικού χαρακτήρα και της ουσίας του προβλήματος, που είναι η κατοχή, αλλά και του απαράδεκτου - στα όρια της βαρβαρότητας - φαινομένου των ωμών παρεμβάσεων και εκβιασμών προς τον παλαιστινιακό λαό μέσα από μεθόδους, όπως είναι ο οικονομικός αποκλεισμός. Επισήμανε, επίσης, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε λαού να επιλέγει την κυβέρνηση και το πολιτικό του σύστημα.


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ