Σάββατο 17 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Από στόχο σε στόχο...

Κοντεύουν τρία χρόνια (3.6.2004) που ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος απ' τον τότε υπουργό Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη και τον υφυπουργό Υγείας Θ. Γιαννόπουλο, επισκέφτηκε το Θριάσειο νοσοκομείο, όπου δήλωσε: «Αμεση προτεραιότητα είναι η λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, του "Λάτσειου" Κέντρου και της Μονάδας Εμφραγμάτων. Και βέβαια άμεση προτεραιότητα είναι η πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων, κυρίως σε νοσηλευτικό προσωπικό».

Χτες, ο νυν υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά (;) το «Λάτσειο» «της οποίας τα περισσότερα κρεβάτια δε λειτουργούν» και δήλωσε ότι «επιτέλους ανοίγει τις πόρτες του σε 45 ημέρες από τώρα».

Κι όταν ρωτήθηκε, αν σε αυτό το διάστημα το «Λάτσειο» θα έχει στελεχωθεί επαρκώς, ο Δ. Αβραμόπουλος πρόσεξε την απάντησή του: «Είπα πριν ότι στόχος είναι - και αυτές οι διαδικασίες ξεκίνησαν εδώ και αρκετούς μήνες - να λειτουργήσει με πληρότητα και επάρκεια».

Καμιά, δηλαδή, δέσμευση για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που να διασφαλίσει και τη μόνιμη λειτουργία της μονάδας. Ετσι φαίνεται ότι η λειτουργία θα γίνει με οχταμηνίτες συμβασιούχους και κάθε φορά που θα λήγει η σύμβασή τους θα ανανεώνονται οι στόχοι και οι προτεραιότητες για επαναλειτουργία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ