Πέμπτη 19 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στη χώρα ... των παραμυθιών

Μια άδοξη προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, να εμφανίσει το κόμμα του ως φορέα βελτίωσης της κατάστασης των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων, επιχειρήθηκε με άρθρο του την περασμένη βδομάδα στο περιοδικό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Σ' αυτό παρέθεσε 14 «δεσμεύσεις» του ΠΑΣΟΚ, κάποιες από τις οποίες είναι αυτονόητες γενικολογίες, ενώ οι περισσότερες αποτελούν ταυτόχρονα εξαγγελίες της ...ΝΔ, όπως η αναμόρφωση του Πτωχευτικού Δικαίου για μια «δεύτερη ευκαιρία», η ανάπτυξη των υπηρεσιών «μιας στάσης» στο Δημόσιο, η διευκόλυνση χρηματοδότησης νέων σχημάτων κλπ.

Μερικές από αυτές αποτελούν «παραλλαγές σ' ένα θέμα», όπως η αντικατάσταση των χρηματικών προστίμων με «πόιντ σίστεμ», ενώ μιλά και για λογιστικό προσδιορισμό των εσόδων για όλες τις επιχειρήσεις, κάτι που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε επίμονα αρνηθεί.

Μια από τα ίδια για τους εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, που και το ΠΑΣΟΚ, όπως η ΝΔ, απευθύνεται σε αυτούς τάζοντας να ενισχύσει τις ...εξαγωγές τους! Σαν να ζουν σε άλλη χώρα, τη χώρα του παραμυθιού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ