Σάββατο 21 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Επιμένει σε τζόγο άλλου τύπου...

Για «επιβεβαίωση» του σκανδάλου με τα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενο την ανακοίνωση της JP Morgan και την προσφορά της να επαναγοράσει το ομόλογο των 280 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά την ίδια στιγμή στηρίζοντας τη συνέχιση της πολιτικής του τζογαρίσματος των χρημάτων των ασφαλισμένων θυμάται και επικαλείται τη συνέχιση των... επενδύσεων στα «χρυσά σταθερά ομόλογα»!

Η υπεύθυνη Οικονομίας και Οικονομικών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Β. Παπανδρέου, ανέφερε ότι «η πρόταση της τράπεζας επιβεβαιώνει την ύπαρξη σκανδάλου και το γεγονός ότι πρόκειται για μία στημένη ιστορία». Η Β. Παπανδρέου δήλωσε ότι «έσπασε το απόστημα του σκανδάλου» και ότι «αποκαλύφθηκε ο ρόλος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης στην εξαπάτηση των Ταμείων».

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας τη δημαγωγία και επιχειρώντας να συγκαλύψει ότι συμφωνεί με την κυβέρνηση στο τζογάρισμα των αποθεματικών, ζήτησε εκ νέου διά στόματος του εκπροσώπου του Π. Ευθυμίου, την επιστροφή των «χρημάτων των Ταμείων», ένα αίτημα, βέβαια, που περιορίζεται στην επιστροφή των κλεμμένων των δυο τελευταίων χρόνων και όχι στις αρπαγές των χρημάτων των ασφαλισμένων που γίνονται εδώ και δεκαετίες, και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ