Τετάρτη 25 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΥΓΕΙΑ
Απειλές για να κουκουλωθούν τα προβλήματα

Τις τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό που αντιμετωπίζει το εναπομείναν - χτυπήθηκε από το σεισμό του '99 - Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι», αλλά και πολύ περισσότερο τα τμήματα που διασκορπίστηκαν σε άλλα νοσοκομεία καταγγέλλει, για ακόμα μια φορά, το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Οπως επισημαίνει, στη χειρουργική κλινική που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μεταξά», οι ελλείψεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, με αποτέλεσμα να απειλείται ακόμα και η συνέχιση της λειτουργίας της. Το σωματείο καταγγέλλει ότι όχι μόνο δεν αντικαταστάθηκαν όσοι εργαζόμενοι αποχώρησαν, αλλά με καθαρά ρουσφετολογικά κριτήρια, νοσηλευτές αποσπάστηκαν σε άλλα νοσοκομεία και σε άλλα καθήκοντα.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλει την άδικη επίθεση που εξαπέλυσε η Διευθύνουσα του νοσοκομείου «Αγιοι Ανάργυροι» σε βάρος της προϊσταμένης της χειρουργικής κλινικής. Η Διευθύνουσα, με έγγραφό της προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων «Αγιοι Ανάργυροι» και «Μεταξά» όχι μόνο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χειρουργική κλινική, αλλά επιτίθεται στην προϊσταμένη μιλώντας για «παραβατική συμπεριφορά»! Και αυτό γιατί η προϊσταμένη ζήτησε να διατεθούν στην κλινική προσωρινά δύο νοσηλευτές, που θα θέλουν αυτή τη μεταφορά. Μετά από αυτά, το σωματείο ζητά την άμεση ανάκληση των ύβρεων και των απειλών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ