Τετάρτη 25 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΥΓΕΙΑ
Επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στη ΣΕΑΑΝ

Να παρεμποδίσουν τη δράση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) επιχείρησαν οι διοικήσεις του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ).

Απ' τις προηγούμενες μέρες η ΣΕΑΑΝ και ο σύλλογος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι» προγραμμάτισαν εκδήλωση στο ΕΙΑΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά για αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι. Ομως ο διοικητής του ΕΙΑΑ, Σπύρος Σταυριανόπουλος, εκ των υστέρων ενημέρωσε το σωματείο ότι «επιτρέπει» η αίθουσα να δοθεί μόνο για εκδήλωση των εργαζομένων και όχι της ΣΕΑΑΝ!

Ακόμα, εδώ και 15 μέρες η ΣΕΑΑΝ και η μαθητική κοινότητα του ΚΕΑΤ προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση του ΚΕΑΤ, ενημερώνοντας για εκδήλωση για την Πρωτομαγιά και την επέτειο από τη μεγάλη κατάληψη της σχολής τυφλών 1976, την Παρασκευή 4 Μάη. Μετά από 15 μέρες η διοίκηση του ΚΕΑΤ εδέησε να απαντήσει ότι η αίθουσα θα δοθεί μόνο στη νεολαία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών για εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι!

Η ΣΕΑΑΝ και το σωματείο εργαζομένων των «Αγίων Αναργύρων» δηλώνουν ότι δε θα δεχτούν τις απαγορεύσεις. Η εκδήλωση στο ΕΙΑΑ θα γίνει κανονικά αύριο στις 12 το μεσημέρι. Αλλά και στο ΚΕΑΤ, η ΣΕΑΑΝ αρνείται να συμμετάσχει στη φιέστα του ΠΣΤ και προγραμματίζει εκδήλωση την Τετάρτη 2 Μάη στις 6 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ