Σάββατο 5 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χυδαίος αντικομμουνισμός

Χυδαία αντικομμουνιστική επίθεση έκανε η ΠΑΣΚΕ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στο Γενικό Συμβούλιο που συνεδρίασε χτες. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη συζήτηση κατήγγειλαν την πολιτική των κυβερνήσεων αλλά και τις συνδικαλιστικές ευθύνες των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και της Πρωτοβουλίας Υγειονομικών που συμφώνησαν στο τζογάρισμα των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων στο Χρηματιστήριο, με τις τεράστιες απώλειες για τα Ταμεία και τους ασφαλισμένους.

Αυτή η ξεκάθαρη θέση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, ενόχλησε τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, οι οποίοι επιτέθηκαν στις θέσεις αυτές με χυδαίο αντικομμουνισμό και εκφράσεις του τύπου «πού επενδύει το ΚΚΕ τα χρήματά του» και άλλα τέτοια.

Αυτές οι επιθέσεις, όχι μόνο δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες τους, αλλά αναδεικνύουν την αναγκαιότητα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα αυτά και τις συνδικαλιστικές τους παρατάξεις, ενισχύοντας τους αγώνες τους για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ