Παρασκευή 25 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δε θέλουν συνέδριο της ΕΦΕΕ

Παπαγεωργίου Βασίλης

Οποιος δε θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει... Ετσι και οι παρατάξεις ΔΑΠ - ΠΑΣΠ, που έχουν βάλει την «υπογραφή» τους στην προ δεκαετίας διάλυση της ΕΦΕΕ, κάνουν και τώρα ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μη γίνει πανσπουδαστικό συνέδριο...

Σε επίπεδο τεχνικής γραμματείας προβάλλουν προφάσεις για να αναβάλουν στο άπειρο τη διεξαγωγή του συνεδρίου, ενώ ανάλογη είναι η στάση τους και στους συλλόγους: Στο τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη ορίστηκαν αντιπρόσωποι των παρατάξεων ΠΚΣ και ΠΑΣΠ για το πανσπουδαστικό συνέδριο, καθώς η ΔΑΠ αρνήθηκε να ορίσει αντιπρόσωπο, με τη δικαιολογία ότι δεν είναι έγκυρο το έγγραφο που κατατέθηκε και ότι δε... γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου! Η δε ΠΑΣΠ εκ των υστέρων δήλωσε ότι δε θα καλύψει ο σύλλογος τα μεταφορικά έξοδα των αντιπροσώπων, υποστηρίζοντας ότι δε δίνει χρήματα ο σύλλογος για να ...παίξουν οι αντιπρόσωποι ξύλο!

Για άλλη μια φορά ΔΑΠ και ΠΑΣΠ αποκαλύπτονται: Στόχος τους είναι η διάλυση της οργάνωσης του φοιτητικού κινήματος και της πανελλαδικής συγκρότησής του, προκειμένου να περνούν πιο εύκολα τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα που προωθούν τα κόμματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ