Παρασκευή 1 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
Αλληλοκατηγορούνται για τη Δικαιοσύνη

Σε... δριμείς και έντονες αλληλοκατηγορίες επιδόθηκαν χτες η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση για την κατάσταση που επικρατεί στη Δικαιοσύνη. Ο Α. Παπαληγούρας, υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «ανοίκεια κομματική επίθεση», ενώ ο Α. Παπαδόπουλος εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανταπάντησε ότι η «ΝΔ ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη».

Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Α. Παπαληγούρας χτες επιτέθηκε κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορώντας τη για επέμβαση στο χώρο της Δικαιοσύνης, λέγοντας «ότι τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η ελληνική δικαιοσύνη υφίσταται μία ανοίκεια κομματική επίθεση» και πως στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η απαξίωση του θεσμού.

Από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ ο Α. Παπαδόπουλος αρμόδιος για θέματα Δικαιοσύνης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «επιχειρεί συστηματικά να ποδηγετήσει τη Δικαιοσύνη, με μια σειρά απροκάλυπτων παρεμβάσεων και διώξεων» και πως τη χρησιμοποιεί «ως εργαλείο της πολιτικής της ιδιοτέλειας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ