Σάββατο 18 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα συγκέντρωση των εργαζομένων του Δήμου Αθήνας

Με νέα συγκέντρωση, έξω από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, απάντησαν χτες οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων, στην καθυστέρηση καταβολής, από τη διοίκηση, των δεδουλευμένων τους. Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή χρωστά στους εργαζόμενους δεδουλευμένα έξι μηνών και παροχές τριών χρόνων σε ρούχα και γάλα.

Με απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων (ΣΕΔΑ), οι εργαζόμενοι απέχουν, για περίπου δύο βδομάδες, από την εργασία τους τις Κυριακές, αργίες και νυχτερινές υπερωρίες και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν αν δεν τους αποδοθούν τα δεδουλευμένα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων επισημαίνει πως οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν στις αρχές του Γενάρη του νέου έτους. Οχι όμως, όλοι, καθώς ισχυρίζεται πως διεκδικούνται υπερωρίες ή Κυριακάτικα που δεν έχουν γίνει. Απάντηση στις δηλώσεις αυτές είχαν δώσει μέλη του ΣΕΔΑ στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, κάνοντας λόγο για επιλεκτική αντιμετώπιση των εργαζομένων από τη διοίκηση του Δήμου, τους οποίους ξεχωρίζει σε «καλά» και «κακά» παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ