Κυριακή 26 Αυγούστου 2007 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οργανωμένο σχέδιο που απαιτεί λαϊκή κινητοποίηση

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, βρέθηκε χτες στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου

Στάχτη και θρήνος στη Ζαχάρω

Associated Press

Στάχτη και θρήνος στη Ζαχάρω
Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, βρέθηκε χτες στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους κατοίκους και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η οποία συνοδευόταν από κλιμάκιο του Κόμματος που αποτελούνταν από τους Σπ. Χαλβατζή και Θ. Τζιαντζή, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον γραμματέα Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος Κ. Μπάτσικα, ήταν η Ζαχάρω. Η Αλ. Παπαρήγα και το κλιμάκιο του ΚΚΕ ενημερώθηκε από τους τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο της πόλης για την έκταση της καταστροφής, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στους τόπους της τραγωδίας.

Η Αλ. Παπαρήγα, στη δήλωσή της, τόνισε ότι από τη στιγμή που υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, πρέπει οργανωμένα να το αντιμετωπίζουμε. Κι αυτό απαιτεί αυτή τη στιγμή λαϊκή κινητοποίηση.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής: «Τούτη την ώρα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είναι αυτονόητη η οδύνη. Δε θέλω να πω κάτι περισσότερο. Απλώς, θέλω να επαναλάβω δημόσια και να απευθυνθώ στα μέλη του ΚΚΕ, στους φίλους και τους οπαδούς, σύμφωνα και με την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου, να τεθούν απολύτως στην υπηρεσία των τοπικών αρχών, φορέων και παραγόντων για να συμπαρασταθούν στους κατοίκους και να συμβάλουν σε όποια προβλήματα μπορούν.

Ταυτόχρονα, καλούμε ανάλογα, στις περιοχές που δεν υπάρχει φωτιά, στις περιοχές της Αττικής και στις άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπου υπάρχουν ορεινοί όγκοι, δάση και περιοχές, οι οποίες ενδεχομένως συνδέονται με φιλέτα, μαζί βεβαίως με άλλες δυνάμεις, να επαγρυπνούν. Από τη στιγμή που υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, πρέπει οργανωμένα να το αντιμετωπίζουμε. Κι αυτό απαιτεί αυτή τη στιγμή λαϊκή κινητοποίηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ