Κυριακή 19 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Πλατύ άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων στο λαό

Ξεδιπλώνονται για τα καλά οι δραστηριότητες των κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ αυτή την περίοδο, με συσκέψεις, συγκεντρώσεις, περιοδείες σε εργασιακούς χώρους, πόλεις και χωριά, συνεστιάσεις και άλλες εκδηλώσεις. Ετσι:

  • H Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας της ΚΝΕ πραγματοποιούν, σήμερα Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση στο κέντρο «ΕΛΙΑ» προς τιμήν των 81 χρόνων του ΚΚΕ και των 31 χρόνων ζωής της ΚΝΕ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αλ. Χατζηκώστας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ και η συνοικιακή ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση σήμερα Κυριακή, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης. Η συνεστίαση θα αρχίσει στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», Γεν. Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Φιλοπάππου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 9247.263.
  • Οι ΚΟΒ Αργυρούπολης του ΚΚΕ πραγματοποιούν πολιτική συγκέντρωση σήμερα, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο, όπου θα παρουσιάσουν την Εκλογική Διακήρυξη του Κόμματος.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, συζήτηση με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στο φως και των τελευταίων εξελίξεων». Θα μιλήσει ο Ν. Φακιρίδης, γραμματέας της ΝΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Καισαριανής του ΚΚΕ πραγματοποιούν αύριο Δευτέρα, 20/12, σε αίθουσα του Δημαρχείου, στις 7 μ.μ., σύσκεψη με θέμα την Εκλογική Διακήρυξη του Κόμματος.
  • Επίσης, τη Δευτέρα, οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, Ανακρέοντος 60, στις 7 μ.μ.
  • Οι ΚΟΒ Ηλιούπολης του ΚΚΕ πραγματοποιούν πολιτική συγκέντρωση αύριο Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ., στο Δημοτικό Αναψυκτήριο, με θέμα την Εκλογική Διακήρυξη του Κόμματος.
Στη Ζάκυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Πολιτική Εξόρμηση της ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτής θα πραγματοποιηθούν: Σήμερα, Κυριακή, συγκέντρωση στο Βουγιάτο, με ομιλητή τον Ν. Μπελούση, μέλος του ΝΓ.

Αύριο Δευτέρα, συγκέντρωση στο Μαχαιράδο, με ομιλητή τον Ν. Μπελούση.

Την Τρίτη, συγκέντρωση στο Σύνδεσμο Καθαριότητας, θα μιλήσει ο Δ. Σιγούρος, μέλος του ΝΓ.

Την Τετάρτη, συγκέντρωση στη ΔΕΗ, όπου θα μιλήσει η γραμματέας της ΝΕ Γ. Λιόλη και περιοδεία στο Δήμο με την ίδια ομιλήτρια.

Την Πέμπτη, συγκεντρώσεις στο Κάτω, Μέσο και Ανω Γερακαριό, με ομιλήτρια την Γ. Λιόλη και συγκέντρωση και περιοδεία στο νοσοκομείο Ζακύνθου από κλιμάκιο της ΝΕ.

Στα Χανιά

Το επόμενο διάστημα η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, σε μία προσπάθεια άμεσης επαφής με τους εργαζόμενους και το λαό γενικότερα του νομού, συνεχίζει την Πολιτική Εξόρμηση, στα πλαίσια της οποίας τη Δευτέρα, στις 7 π.μ. κλιμάκιο της ΝΕ με επικεφαλής τον Γ. Νταγκουνάκη, γραμματέα της ΝΕ, θα επισκεφθεί τον ΟΤΕ.

Στη Θεσσαλία

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Στη Λάρισα, σήμερα Κυριακή, συγκεντρώσεις στη Βερδικούσια στις 11 π.μ. με ομιλητή τον Χρ. Χαλκιά, στα Δελέρια στις 6 μ.μ. (Τ. Τσιόγκα), στη Ροδιά στις 7 μ.μ. με τον ίδιο ομιλητή, στον Βρυότοπο στις 5.30 μ.μ. με τον Χρ. Χαλκιά, στη Γαλανόβρυση στις 6 μ.μ. με τον Γ. Πατάκη, στο Στεφανόβουνο στις 7.30 μ.μ. με τον ίδιο ομιλητή, στον Δρυμό στις 6 μ.μ. με τους Κ. Αλέξη και Κ. Παπακωνσταντίνου, στα Πλατανούλια στις 6 μ.μ. με τον Τ. Τσιαπλέ, στα Δέντρα στις 7 μ.μ. με τον ίδιο ομιλητή, στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι στις 6.30 μ.μ. με τον Β. Κατή.

Στα Τρίκαλα σήμερα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το πρωί πανεξόρμηση για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη» και περιοδείες στα καταστήματα της πόλης των Τρικάλων, στο Δήμο Αιθηκών και στα χωριά Ρόγγια, Μεγάρχη, Πυργετός, Καρυές. Συγκεντρώσεις στο Γλύνος στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Θ. Ζιανό, στο Γροιζάνο στις 7.30 μ.μ. με τον Β. Οικονόμου, στη Μουριά στις 7.30 μ.μ. με τον Κ. Μπαλλά, στο Γοργογύρι στις 7.30 μ.μ. με τον Δ. Αρμάγο, στο Παλαιομονάστηρο στις 7.30 μ.μ. με τον Μπ. Αργυρίου, στους Γεωργανάδες στις 6 μ.μ. και στο Πετρωτό στις 7 μ.μ. με τους Θ. Γεροκώστα και Απ. Θωμόπουλο, στη Λυγαριά στις 6 μ.μ. με τον Ν. Λάζο και στο Δροσερό στις 7 μ.μ. με τον ίδιο ομιλητή.

Στην Καρδίτσα θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή συγκεντρώσεις στον Σμόκοβο, Σταυρός, Καππαδοκικό. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν και στη Μαγνησία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ