Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΚΙΜ ΚΙ ΝΤΟΥΚ
Time

Η συγκεκριμένη ταινία δεν είναι ισάξια με άλλες δουλιές του Νοτιοκορεάτη δημιουργού. Ούτε στην αισθητική ούτε στο περιεχόμενο. Ούτε, προπαντός, στο πάθος! Το πάθος που είναι σχεδόν δείγμα κατατεθέν του Κιμ Κι Ντουκ!

Ενα ευτυχισμένο ζευγάρι μπαίνει αναπάντεχα σε μια περιπέτεια. Η νεαρή γυναίκα καταλαμβάνεται από ξαφνικό άγχος ότι ο εραστής της θα βαρεθεί την εμφάνισή της. Πρέπει, λοιπόν, να ανανεωθεί! Υποβάλλεται σε πλαστική προσώπου. Γίνεται μια καινούρια γυναίκα! Η οποία, με το καινούριο της πρόσωπο, πλησιάζει τον εραστή της. Εκείνος, βέβαια, εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την «παλιά». Οταν αποκαλυφθεί η αλήθεια, ο πληγωμένος άντρας ακολουθεί το δρόμο της αγαπημένης του. Υποβάλλεται και αυτός σε πλαστική. Γίνεται και αυτός ένας νέος άντρας! Ο οποίος πλησιάζει την ερωμένη του! Δυο «καινούριοι» άνθρωποι, οι οποίοι ελπίζουν ότι θα πάρουν «παράταση» από τη φθορά του χρόνου. Μετά ξανά πλαστική και πάει λέγοντας!...

Οπως καταλαβαίνετε έχουμε να κάνουμε με ένα αλληγορικό τραγικό ερωτικό παιχνίδι. Το οποίο, δυστυχώς, δεν καταφέρνει να μας απορροφήσει! Η εικόνα του δε διαθέτει τη γνωστή δύναμη του Κιμ Κι Ντουκ και το περιεχόμενό του δεν ξεκαθαρίζει τους στόχους του. Δεν πλήττουμε βέβαια, αλλά δεν πεταγόμαστε και από το κάθισμά μας από ενθουσιασμό.

Παίζουν: Γιούνγκ-Γου Χα, Ηιούν-α-Σονγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ