Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Επέβαλε χαράτσι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στην επιβολή τροφείων για πρώτη φορά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Δραπετσώνας προχώρησε η δημοτική αρχή του Αλ. Χρυσού που έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Οργάνωσης του ΣΥΝ στο Δήμο.

Το ύψος των τροφείων θα διαμορφώνεται με βάση το εισόδημα των γονιών. Δηλαδή θα είναι δωρεάν για εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ. Από 10.000 - 15.000 εισόδημα οι γονείς θα πληρώνουν κάθε μήνα 30 ευρώ για κάθε παιδί, από 15 - 30 χιλιάδες ευρώ, 50 ευρώ, από 30 - 50 χιλιάδες, 80 ευρώ και από 50 χιλιάδες ευρώ και άνω, 100 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό, η δημοτική αρχή, ακολουθώντας πιστά την πολιτική των προκατόχων της Αραβιάδη και Χρονόπουλου, εμπορευματοποιεί κάθε κοινωνική υπηρεσία του δήμου και εξαναγκάζει τους γονείς να πληρώνουν για όλα.

Κατά της απόφασης, ψήφισε ο Νίκος Μπεάζογλου, επικεφαλής της «Προοδευτικής Δημοκρατικής Κίνησης», ο οποίος, αφού κατήγγειλε την απόφαση για νέα χαράτσια, κάλεσε τη δημοτική αρχή, που ήδη εισπράττει τρία εκατομμύρια ευρώ από τους δημότες σαν δημοτική φορολογία (ανταποδοτικά τέλη) αντί να φορολογεί τους εργαζόμενους, να διεκδικήσει χρήματα από την κεντρική εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ