Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Σύσκεψη φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο καφενείο - ουζερί «ΕΛΕΝΗ», Πιερράκου 50, Ανω Ιλίσια. Θέμα συζήτησης: «Μετά τις εκλογές οργανώνουμε τη λαϊκή αντεπίθεση ενάντια στην αντιλαϊκή καταιγίδα». Θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση - συζήτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών και τους νέους αγώνες, διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή 5 Οκτώβρη οι ΚΟΒ Νάουσας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8.30 μ.μ., στο Στέκι Νεολαίας του Δήμου Νάουσας. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σε πολιτική εκδήλωση της Αχτίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Ανω Πόλη, θα μιλήσει σήμερα Παρασκευή 5 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας.
  • H ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί στο γλέντι που διοργανώνει αύριο Σάββατο 6/10, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «ΣΤΟΑ» (πριν τον Καρακόλιθο Λιβαδειάς). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με εργαζόμενους από το χώρο του εμπορίου διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο καφέ «Ελληνικόν», η Αχτίδα Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου.
  • Η ΚΟ Δανίας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση, με θέμα τις πρώτες εκτιμήσεις για την εκλογική επιτυχία του ΚΚΕ και την προοπτική του μεταναστευτικού κινήματος να παλέψει από καλύτερες θέσεις, την Κυριακή 7 Οκτώβρη.
  • Οι ΚΟΒ στις Αστικές Συγκοινωνίες του ΚΚΕ διοργανώνουν συζήτηση γύρω από τα εκλογικά αποτελέσματα, την προοπτική που ανοίγεται για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και την πρόταση του ΚΚΕ για την οργάνωση της πάλης, την Τετάρτη 10/10, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου.
  • Οι κομματικές επιτροπές ετεροδημοτών Πελοποννήσου (Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λακωνίας Αρκαδίας, Αργολίδας και Ζακύνθου) του ΚΚΕ καλούν τους συντρόφους, οπαδούς και φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που γίνεται την Πέμπτη 11 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου), με θέμα την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ