Σάββατο 20 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΝΑΥΑΓΙΟ «DIAMOND 1»: Βρέθηκε χτες στις 3 το μεσημέρι ο αγνοούμενος καπετάνιος του φορτηγού πλοίου «DIAMOND 1». Εντοπίστηκε από δύτες της ειδικής μονάδας του Λιμενικού μέσα στο κουφάρι του ναυαγισμένου πλοίου. Το ελληνικό 34χρονο «DIAMOND 1» βούλιαξε προχτές Τετάρτη μετά από σύγκρουσή του με το επίσης φορτηγό πλοίο «DUBAI GAURDIAN», που έγινε μόλις 700 μέτρα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ανάγκη να φέρουν πλοηγό (πιλότο) και τα πλοία μικρού μεγέθους. Οι φορείς της Θεσσαλονίκης απαιτούν την ανέλκυση του ναυαγισμένου πλοίου, καθώς το ψηλότερο σημείο του βρίσκεται σε απόσταση μόλις 4 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας. Τα καύσιμα που είχε το πλοίο στα τάνκια του έχουν αρχίσει να διαρρέουν και ήδη έχει σχηματιστεί κηλίδα από πετρελαιοειδή στη θαλάσσια περιοχή, η οποία προς το παρόν βρίσκεται εγκλωβισμένη στα αντιρρυπαντικά φράγματα.

«ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»: Στάση εργασίας μιας ώρας προκήρυξε ομόφωνα το Εργασιακό Σωματείο του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» για την Τρίτη από τις 8 π.μ. έως τις 9 π.μ. με αίτημα την ακύρωση της απόφασης της Διοίκησης του Νοσοκομείου, για εκχώρηση υπηρεσιών σίτισης σε ιδιώτες.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στο παναττικό, πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 31 Οκτώβρη στην Αθήνα, απευθύνει η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ