Σάββατο 10 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντικομμουνιστική λάσπη τύπου «ΠΑΣΟΚ»

Εθισμένοι στην αντικομμουνιστική λάσπη τύπου ...«ΠΑΣΟΚ», και μάλιστα όχι μόνο σε προεκλογική περίοδο, φαίνεται ότι είναι ορισμένοι δημοσιογράφοι. Ο λόγος αυτή τη φορά για την Κάτια Μακρή, που στην προχτεσινή της ραδιοφωνική εκπομπή στον «ΑΛΦΑ» με τον Γιώργο Κύρτσο, έδωσε, για ακόμα μια φορά, με επιτυχία εξετάσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο και «καλύπτει».

Αναφερόμενη, λοιπόν, στη συνάντηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, με τον πρωθυπουργό, άφησε υπονοούμενα (συνοδευόμενα από τα γνωστά πονηρά γελάκια) για το περιεχόμενο της συνάντησης, που - όπως είπε - επίσημα μπορεί να ήταν το Σκοπιανό, αλλά ...κανείς δεν ξέρει. Μην μπορώντας να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα στη συνεπή στάση του ΚΚΕ για το Σκοπιανό (την οποία και παραδέχτηκε), το 'ριξε στις παροιμίες τύπου «Ο φίλος στις δυσκολίες φαίνεται» και σε βαθιά «πολιτικές» εκτιμήσεις, όπως ότι το ΚΚΕ είναι - αν μη τι άλλο - σταθερό στις φιλίες του...

Πάντως, αυτή η χειρίστου είδους αντι-ΚΚΕ μανία φανερώνει πόσο πολύ πονάει το αστικό δικομματικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του η ύπαρξη του ΚΚΕ και η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή των θέσεών του στα λαϊκά στρώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ